Magic Copy- Ai drevet tekst i dine annonser

OmniAD Magic Copy : Vi bruker kraften i AI for å lage digitale annonser

Aktuelt, SEO, Strategi
Å lage god annonsetekst er tidkrevende og utfordrende. Nå lar Magic Copy deg gjøre det med tre klikk.

Vi vet det… å lage annonsetekst er ikke den morsomste aktiviteten for de fleste. Du må få riktig informasjon fra kunden, formulere annonseteksten og lage forskjellige versjoner, for deretter å tilpasse den til alle  annonseplattformer. Dette arbeidet er ofte ineffektivt, involverer mange mennesker og tar mye tid.

Nå lar Magic Copy deg forenkle annonseoppretting til bare tre klikk. Ved å oppgi en URL og velge et språk, lager Magic Copy et utvalg relevant annonsetekst for deg. Igjen og igjen, og igjen. Det er en funksjon som virkelig effektiviserer arbeidet med annonseoppsett!

Bruk Ai til å lage gode annonsetekster

Lag annonser på tvers av alle relevante plattformer

Å lage annonser for displaynettverk er allerede en utfordring, men det blir enda mer tidkrevende når du lager omnikanal-kampanjer, inkludert sosiale medier og søkeplattformer.
Derfor velger mange annonsører å fokuserer på én kanal, og mister effekten som oppnås ved å kjøre omnikanal-annonsering.
Som annonsør kan du nå få optimal effekt ved å bruke Magic Copy til å lage annonsetekst for alle plattformer som støttes av OmiOne og Nexta.

Disse inkluderer:

  • Display (Google Ad Manager, Adform og Xandr)
  • Sosialt (Facebook og Instagram)
  • Søk (Google-søk og dynamisk søk)

Opplev økning med resultatdrevne annonser

Å lage annonser som presterer godt er utfordrende hvis du mangler riktig kunnskap om målgruppen, og hvordan du skriver en god annonsetekst. Alt for ofte har vi sett annonser uten et klart tilbud eller ønsket handling (CTA).

Effekten øker med Magic copy

Magic Copy bygger på generativ AI som bruker «best practices» for å lage annonsetekst. Gjennom en analyse av kundens hjemmeside finner man riktig målgruppe og CTA.  Som annonsør kan du forvente en klar økning i ytelsen når du bruker Magic Copy-annonser.

Bruk annonser til å kjøre omnikanal-kampanjer
Med Magic Copy og vår løsning,  har det blitt enda enklere å lage digitale omnikanal-kampanjer. Når du får tilgang til Magic Copy i bestillingsflyten, kan du lage kampanjer og annonser mens du er på farten – dette er det vi kaller optimal effektivitet!

Vil du se effekten av  Magic Copy ?