Effektiv markedsføring i alle kanaler 

omnione favicon

Omnione er alt du trenger for å nå dine kunder på en plass.

Vi tilbyr en løsning for alle de største markedskanalene – og bygger løsningen ut fra din egen hjemmeside.
Vi leverer dine markedskampanjer til rett person til rett tid på rett sted gjennom Google display og søk, Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok og Linkedin, samt utvalgte lokale og nasjonale norske medier.
Alle digitale markedskampanjer leveres med markedsledende AI optimalisering. Det betyr at dine kampanjer blir overvåket og optimalisert på ditt kampanjeformål fra minutt-til-minutt.

Vårt team

vidar omnio
Vidar Jenssen – har vært med å startet flere mediebedrifter og vært salgsdirektør i Amedia, region Haugalandet. Med bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver og markedsføringsleder vet han hvor kritisk viktig det er for en bedrift å lykkes med egen merkervarebygging, lønnsom markedsføring og salg av tjenester og produkter.
oddan omnio
Odd Andreas Våge – har bakgrunn som webredaktør i store selskaper som: Telenor, Telia, Stena Line og NSB. Han har i tillegg vunnet flere Gulltaggen utmerkelser for digitale prosjekter og kunder. Han har ekspertise på Google søk- og displayannonsering, søkemotoroptimalisering og bygger nettsider optimalisert for synlighet og effekt.