Vår jobb er å lede kundene til din bedrift, slik at du får vekst. 

omnione favicon

Omnione er et effektivt digitalbyrå med alt du trenger for å nå dine kunder på en plass.

Vi vet at digital markedsføring kan oppleves som komplisert. Derfor drives vi av skape vekst for våre kunder ved å bruke alle kanalene riktig og effektiv. Vi tilbyr en løsning for alle de største markedskanalene – slik at du opplever den suksessen som du fortjener. 

Vårt team

Vidar Jenssen OmniOne
Vidar Jenssen – har vært med å startet flere mediebedrifter og vært salgsdirektør i Amedia, region Haugalandet. Med bakgrunn som journalist, kommunikasjonsrådgiver, salgs- og markedsføringsleder – vet han hvor kritisk viktig det er for en bedrift å lykkes med egen merkervarebygging, lønnsom markedsføring og salg av tjenester og produkter.
Digital rådgiver i Omnione AS
Asselina Eilertsen – jobber med nye kunder prosjekt og digital rådgivning i OmniOne. Bak seg har hun utdannelse med medier- og kommunikasjon fra videregående og Digital markedsføring fra Noroff School of Technology and Digital Media. Hun kommer fra stilling som rekrutteringsrådgiver i et nasjonalt rekrutteringsselskap.
oddan omnio
Odd Andreas Våge – har bakgrunn som webredaktør i store selskaper som: Telenor, Telia, Stena Line og NSB. Han har i tillegg vunnet flere Gulltaggen utmerkelser for digitale prosjekter og kunder. Han har ekspertise på Google søk- og displayannonsering, søkemotoroptimalisering og bygger nettsider optimalisert for synlighet og effekt.