Nyhetsbrev gir unike muligheter

Nyhetsbrev gir umiddelbar målbar respons og du eier din epostliste.

Nyhetsbrev, epostliste
Med nyhetsbrev vil du oppdage at du får umiddelbar respons fra potensielle kunder, og ingen kanaler lar deg markedsføre dine tjenester mer direkte og målrettet.
Nyhetsbrev, epostlister

Nyhetsbrev

I en omnikanal markedsplan er Nyhetsbrev uten tvil den mest effektive kanalen, men også den mest forsømte markedsføringsmuligheten for de fleste bedrifter.

Her treffer du direkte inn i hverdagen til allerede eksisterende kunder, og alle vet at en gjenkjøpende kunde er de mest lønnsomme. Derfor er det også den kundegruppen det er viktigst å holde varm og fornøyd med innhold som gir merverdi. Her er et eksempel.

Det som holder mange bedrifter på defensiven i forhold til å bruke nyhetsbrev, er at man tenker at man ikke har nok eposter eller at man ikke er trygg på hvordan man lager effektive nyhetsbrev. Dette er en av kjernekompetansene vi bistår kunder med.

Epostlister

Alle de store tech gigantene som Google, Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn eller TikTok, kan enten endre sine retningslinjer for markedsføring eller forsvinne over natten.

Har du satset alt du har på disse kanalene kan du stå robbet tilbake.

En epostliste over eksisterende kunder og nye leads eier imidlertid du selv og her har du kontrollen. Derfor bør du bygge epostlister aktivt hver dag – og utnytte dem med gode verdiskapende nyhetsbrev. Det er din mest effektive og målrettede markedskanal.

Nyhetsbrev, epostliste, digital markedsføring

Snakk med oss om nyhetsbrev og epostlister. Gjort riktig er du garantert effekt!