Digital  markedsføring handler om å bli sett av potensielle kunder.

Digital synlighet har en begynnelse:
Det første og viktigste av alt er din hjemmeside. Når den er på plass kan vi skape suksess sammen!

Digital markedsføring på flere kanaler
Digital markedsføring som virker
Digital markedsføring elementer som skjerm
Det er mange måter å gjøre en bedrift synlig digitalt, men ett sted er det viktigste startpunktet for en digital virkelighet – din egen hjemmeside. Den er basisen for det meste av Digital Markedsføring.
Vi gir din bedrift et uforpliktende to timers møte med våre rådgivere for å avdekke hvilke muligheter for vekst du kan få ved å øke din synlighet.

Egen nettside

En nettside er etter vår mening den viktigste faktoren i alle bedrifters digitale synlighet. Hver gang noen søker på dine produkter og tjenester og din bedrift ikke er synlig taper du et potensielt salg. Nettsiden brukes til å fortelle dine kunder nøyaktig hvilke utfordringer din bedrift løser, hvordan dere løser dem og hva kunden oppnår ved å bruke din bedrift. I tillegg gir den informasjon om bedriften, produktene og tjenestene som tilbys. På hjemmesiden er det viktig at med et klart budskap, gode funksjoner, relevante søkeord, rask lastetid, indekseringer og et gjennomtenkt design. I OmniOne hjelper vi våre kunder med å sette opp effektive nettsider med løsninger som gir synlighet og økt salg.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsiden for å bli funnet på søkemotorer som Google. Dette kan gjøres ved å bruke relevante søkeord i teksten, titler, bildetekster, ha beskrivende filnavner på bilder med mer på nettsiden. 

Sosiale Medier

Ta kontroll og bruk sosiale medier effektivt. Sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat, X (tidl. Twitter) LinkedIn og TikTok er effektive måter å nå ut til kunder på. Det er viktig å være aktiv og engasjere seg med følgerne, ved å poste interessant innhold og svare på kommentarer og meldinger. Ved riktig bruk kan man gjøre veldig effektive reklamekampanjer på disse kanalene. Uansett bør du ta kontroll på dine kanaler og det kan vi hjelpe dere med.

Annonsering

Betalte annonser på Google og sosiale medier er en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder som er i kjøpsmodus. Det er viktig å bruke relevante søkeord og målrette annonsene mot riktig publikum. På disse kanalene er mottakerne ofte i et mer engasjert modus, slik at man for eksempel får mange klikk og konverteringer. 

Nettaviser

Markedsføring i nettaviser er smart hvis man vil nå ut til mange raskt. Man kan gjøre målrettet annonsering med stor kontekstuell verdi fordi nettaviser ofte har inngående kunnskap om leserne sine, som kan hjelpe annonsører å målrette annonsene sine mot spesifikke demografier, interesser og atferdsmønstre. Budskapet ditt har bred rekkevidde og når ut til et stort publikum på kort tid, og gir annonsørene en mulighet til å nå ut til et bredt spekter av lesere og potensielle kunder. 

Vi anbefaler nettaviser om man vil ha stor rekkevidde, bygge kjennskap til egen merkevare og tiltrekke seg kunder som ikke er i aktivt søk etter dine tjenester eller produkter.

Direkte markedsføring

En direkte markedsføring mot kunder er E-postmarkedsføring. Har kunden gitt deg sin epostadresse har du fått tillit og en effektiv og målrettet markedsmulighet. Dette er en effektiv måte å nå ut til eksisterende kunder og skaffe nye leads. Det er viktig å tilby interessant innhold, som gir merverdi og bygger tillit. Ingen andre digitale markedsføringskanaler har høyere engasjement og klikkrate enn epost markedsføring. Her er et eksempel på epost markedsføring.

Blogg

En blogg kan øke synligheten og drive trafikk til nettsiden. Det er viktig å skrive interessant og relevant innhold og dele det på sosiale medier og andre relevante kanaler. Dette vil også være effektivt for å få synlighet på søkemotorer. Husk alltid en tydelig call to action på blogger, slik at du leder kundene nærmere et ønsket mål. 

Synes du det er vanskelig å bruke markedskanalene effektivt og sømløst, slik at det skaper gode resultater? OmniOne AS er komplett digitalbyrå som kan hjelpe deg. 

Vi gir din bedrift et uforpliktende to timers møte med våre rådgivere for å avdekke hvilke muligheter for vekst du kan få ved å øke din synlighet.