Søkemotor-
optimalisering og annonsering

Litt brutalt sagt: finner kunden deg ikke på nett, så eksisterer du ikke.

seo page
Er du synlig når målgruppen din leter etter produkter og tjenester du tilbyr? Hele 78% av oss gjør et Google-søk før de gjør et kjøp. Er du ikke synlig, vil du helt sikkert tape omsetning.
SEO maskin

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO er en prosess der innhold og nettsider blir oppdaget av søkemotorer og oppnår bedre synlighet eller rangering, blant annet på resultatsidene til verdens største søkemotor Google.
Tenk etter – hvor ofte bruker du Google? 92 % av all informasjonsinnhentning i dag starter med et søk, mens 78 % av alle kjøp i Norge begynner med at noen søker på nett. Vi sier det ofte litt brutalt; finner kunden deg ikke på nett, så eksisterer du ikke. Vi hjelper deg til å få høyere rangering i Google, det er der kampen står!

SEM

SEM står for Søkemotorannonsering ( SearchEngine Marketing ) Vi i OmniOne er sertifiserte av Google, og er spesialister på å sette opp de beste annonsene og kampanjene, for å gjøre akkurat deg mer synlig i søkemotorene. Med vår bransjekunnskap gjennom mange år, kan vi produsere og tilpasse de beste annonsekampanjene for deg i Google Ads.

sem gjeng
seo banner omnione

Vi har lang erfaring og hjelper med glede din bedrift til å bli mer synlig!