Komplett RetailMedia løsning

Visste du at din nettside har et stort potensiale som annonsekanal og kan gi deg en ny inntektstrøm?

RetailMedia marketing er markedsføring der detaljhandlere bruker nettbutikker, apper og digitale skjermer for å vise annonser til kunder som er i kjøpsmodus. Retail Media er den hurtigst voksende markedsføringskanalen og konkurrerer med tradisjonelle annonseplattformer som Google og Facebook. Vi har løsningen som skaper nye pengestrømmer for kjeder, nettbutikker og digitale skjerm leverandører.

 

Retail media
Retail Media blir beskrevet som den «3. bølgen innen digital markedsføring». Grunnen er at produkter og merkenavn ønsker å treffe kunder som allerede er i kjøpsmodus. Det betyr at hvis du driver en nettbutikk så er dine kunder attraktive å nå for produsentene med «beslektede» produkter.
Sammen med vår danske techpartner Nexta, introduserer vi en enkel og effektiv automatisert løsning som kobler annonsør og nettbutikker slik får nettbutikker nye inntektstrømmer. Det beste av alt – det koster ikke mye å komme i gang. Vi våger å påstå at et møte med oss kan være svært lønnsomt.

Onsite – på din nettbutikk:

RetailMedia på din nettbutikk og butikk er attraktiv for annonsører av merkenavn (brands) fordi ved å vise sine produkter i en relevant nettbutikk kan de plassere sine produkter nærmere kunder som er  kjøpsmodus.  Det er slik for eksempel Amazon tjener store penger.
Rent praktisk fungerer det gjerne slik:
På din nettbutikk settes det inn muligheter får å vise display banners, mens det i produktlistene settes av plass til sponsede produkter, som merkevarene kan få kjøpe. Det viktige er at du som driver nettbutikken kan forhåndsdefinere hvordan det skal se ut og hvilke produkter som får kjøpe seg plass. Slik kan Retail Media markedsføring også gi din nettbutikk merverdi og større relevanse, fordi kundene får et bedre tilbud.
Amazon har gjort dette til en gigantisk inntekskilde på sine nettbutikker og annonsørene ser ikke ut til å få nok.
RetailMedia

Offsite – på andre annonsekanaler

Offsite handler om at annonsørene faktisk annonserer for din nettbutikk eller din butikk på for eksempel Facebook eller nettaviser for å promotere sin kampanje på din kanal. Her får for eksempel kosmetikk produsenten en kanal, din nettside, å selge på. Din nettside får gratis reklame og kundene får en bedre kjøpsopplevelse fordi denne markedsføringen oppleves som relevant og tilpasset deres behov. Retail Media er dermed en win-win-win løsning for alle.

 

retail-media-ads

In-store – fysisk i butikk

Mange butikker, kjeder og samlingssteder har i dag digitale skjermer, for eksempel på kassen, i prøverom eller på produktstands. Dette er attraktive reklameplasser for merkevarer, fordi de kommer tett på potensielle kjøpe beslutninger hos kunden. Her kan kjøpsimpulser skapes.
I vår komplette retail media løsning kan disse skjermene bli opprettet som digitale kanaler.
retailmedia-screen

Slik kommer du i gang på 3 steg:

1: Bli kjent med Retail Media

Sammen med vår techpartner Nexta har vi utviklet en plattform som brukes av store annonsekjøpere og mediebyråer. I et bli kjent møte ser vi på din nettbutikk, dine produkter, hvilke merkevarer din nettbutikk eller nettside kan være attraktiv for – og hvordan vi kan implementere vår løsning for deg.
Vi gir deg også innsikt i hvordan Retail Media kan skape nye inntektsstrømmer for deg.
 

2: Retail Media løsning tilpasset din nettbutikk eller app

Basert på bli kjent møte vil vi presentere en business case som gir innsikt i inntektsmuligheter, hvordan løsningen kan se ut på din side og hvilke utviklingstrinn som må gjøres med eventuelt kostnadsoversikt.

 

3: Oppsett og implementering

Blir vi enige om veien videre lager vi en avtale som vil gi deg nye inntekter. Vi setter opp løsningen for din nettbutikk og starter implementeringsprosess og gir opplæring. Vår løsning er utviklet som en plug n play så denne prosessen tar ikke lang tid og så snart den er klar vil du være klar for et marked, som de store annonsørene i dag ikke klarer å få nok av.

 

Sammen med Nexta tilbyr vi en komplett, ferdigtestet «plug n play» løsning for Retail Media. Vår unike plattform er allerede koblet opp på store annonsører og mediebyråer – og med intergrasjon mot Facebook, Instagram, Google display og søk, Snapchat, Adform med alle nettaviser med flere. 

Løsningen er utviklet for europeisk regelverk og retningslinjer for datasikkerhet og personvern, slik at våre kunder alltid tilfredsstiller gjeldene krav og lovverk.