Digital Markedsføring

Digital synlighet:
Det viktigste først!

Digital markedsføring
Det er mange måter å gjøre en bedrift synlig digitalt, men ett sted er det viktigste startpunktet for en digital virkelighet – din egen hjemmeside.

Egen nettside

En nettside er etter vår mening den viktigste faktoren i alle bedrifters digitale synlighet. Den kan brukes til å gi kundene informasjon om bedriften, produktene og tjenestene som tilbys, og den kan også brukes til å selge produkter eller tjenester direkte. På hjemmesiden er det viktig at man har både gode funksjoner, relevante søkeord, rask lastetid, indekseringer og et gjennomtenkt design.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) handler om å optimalisere nettsiden for å bli funnet på søkemotorer som Google. Dette kan gjøres ved å bruke relevante søkeord i teksten, titler, bildetekster, ha beskrivende filnavner på bilder med mer på nettsiden.

Sosiale Medier

Ta kontroll og bruk sosiale medier effektivt. Sosiale medier som Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn kan være en effektiv måte å nå ut til kunder på. Det er viktig å være aktiv og engasjere seg med følgerne, ved å poste interessant innhold og svare på kommentarer og meldinger. For mange kan det være lurt å prioritere hvilke(n) kanaler som er mest relevant og gir best effekt. Uansett bør du ta kontroll på dine kanaler.

Annonsering

Betalte annonser på Google og sosiale medier kan være en effektiv måte å nå ut til potensielle kunder på. Det er viktig å bruke relevante søkeord og målrette annonsene mot riktig publikum.

Nettaviser

Markedsføring i nettaviser har flere fordeler sammenlignet med andre markedsføringskanaler. Man kan gjøre målrettet annonsering med stor kontekstuell verdi fordi nettaviser ofte har inngående kunnskap om leserne sine, som kan hjelpe annonsører å målrette annonsene sine mot spesifikke demografier, interesser og atferdsmønstre. Budskapet ditt har bred rekkevidde og når ut til et stort publikum på kort tid, og gir annonsørene en mulighet til å nå ut til et bredt spekter av lesere og potensielle kunder. 

Mange Nettaviser gir mulighet for real-time sporing av annonseytelse, noe som gjør det enkelt å justere og optimalisere annonsekampanjer basert på responsen de får fra publikum. Dette kan øke effektiviteten og avkastningen av annonsekampanjen.

Direkte markedsføring

En direkte markedsføring mot kunder er E-postmarkedsføring. Dette er en effektiv måte å nå ut til eksisterende kunder. Det er viktig å tilby interessant innhold og merverdi og ikke spamme kundene med for mange e-poster.

Blogg

En blogg kan øke synligheten og drive trafikk til nettsiden. Det er viktig å skrive interessant og relevant innhold og dele det på sosiale medier og andre relevante kanaler. Dette vil også være effektivt for å få synlighet på søkemotorer.

Husk at det er viktig å ha en helhetlig tilnærming og bruke flere av disse kanalene sømløst for å oppnå best mulig synlighet digitalt. Her kan vi hjelpe deg.